4e Postcoderoosproject in bedrijf

Op 2 november is het vierde postcoderoosproject van onze Gebiedscoöperatie Nieuwkoop in bedrijf gesteld. 394 panelen van 335 Wp vermogen zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en zorgen nu voor een verwachte jaaropbrengst van tenminste 112.000 kWh. Dit is goed voor het elektriciteitsverbruik van 45 huishoudens. De zonnepanelen liggen op het dak van een loods van Verhuurbedrijf Kuijf aan de Bedrijfsweg 19-21 in Nieuwkoop. De provincie Zuid-Holland ondersteunt via de subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland dit initiatief met een subsidie van € 5.000 voor de beschikbaarstelling van het dak.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen