Bedrijfsweg 19-21 is vol!

Vierde postcoderoosproject vol!

Ook het vierde postcoderoosproject van onze coöperatie is inmiddels vol. Op 21 november zijn de laatste participaties voor dit project aan de Bedrijfsweg 19-21 in Nieuwkoop toegekend. 28 huishoudens participeren met gemiddeld 14 panelen van 335 Wp, goed voor een totale opbrengst van tenminste 112.000 Kwh. Alle vier postcoderoosprojecten van de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop samen omvatten 1.530 zonnepanelen die tenminste 422.000 kWh opwekken, goed voor het gemiddeld jaarverbruik van 168 huishoudens.

Nieuwe projecten

Inmiddels dient het volgende project zich aan: Gemeenschapsgebouw ‘t Anker in Nieuwveen. Hier zullen in december 56 zonnepanelen van 340 Wp geplaatst worden. Daarnaast is de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop betrokken bij een groot project in Alphen a/d Rijn, dat met meer coöperaties gedeeld gaat worden. Ook is de coöperatie in gesprek met dakeigenaren over projecten die mogelijk in de loop van 2021 gerealiseerd worden.

Belangstelling of meer informatie?

Wilt u ook deelnemen in een postcoderoosproject? Schrijf u dan nu in via de website van de Gebiedscoöperatie www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos. Inschrijven verplicht u nog tot niets. U komt dan op de wachtlijst en ontvangt automatisch alle informatie over volgende projecten. U kunt later altijd nog beslissen of u mee wilt doen of niet. Wilt u eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@gcnieuwkoop.nl.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen