Bedrijfsweg 19-21 is vol!

Vierde postcoderoosproject vol!

Ook het vierde postcoderoosproject van onze coöperatie is inmiddels vol. Op 21 november zijn de laatste participaties voor dit project aan de Bedrijfsweg 19-21 in Nieuwkoop toegekend. 28 huishoudens participeren met gemiddeld 14 panelen van 335 Wp, goed voor een totale opbrengst van tenminste 112.000 Kwh. Alle vier postcoderoosprojecten van de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop samen omvatten 1.530 zonnepanelen die tenminste 422.000 kWh opwekken, goed voor het gemiddeld jaarverbruik van 168 huishoudens.

Nieuwe projecten

Inmiddels dient het volgende project zich aan: Gemeenschapsgebouw ‘t Anker in Nieuwveen. Hier zullen in december 56 zonnepanelen van 340 Wp geplaatst worden. Daarnaast is de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop betrokken bij een groot project in Alphen a/d Rijn, dat met meer coöperaties gedeeld gaat worden. Ook is de coöperatie in gesprek met dakeigenaren over projecten die mogelijk in de loop van 2021 gerealiseerd worden.

Belangstelling of meer informatie?

Wilt u ook deelnemen in een postcoderoosproject? Schrijf u dan nu in via de website van de Gebiedscoöperatie www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos. Inschrijven verplicht u nog tot niets. U komt dan op de wachtlijst en ontvangt automatisch alle informatie over volgende projecten. U kunt later altijd nog beslissen of u mee wilt doen of niet. Wilt u eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@gcnieuwkoop.nl.

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.