Eerste postcoderoosproject operationeel!

Toast eerste PCR

Cor 't Hooft en Jan Dirven, respectievelijk projectcoördinator en voorzitter van de Gebiedscoöperatie, heffen het glas op de ingebruikname van de zonnestroominstallatie.

Zaterdag 8 juni 2019, om 14.21 uur om precies te zijn, is de zonnestroominstallatie van ons eerste postcoderoosproject aangesloten op het net. 500 zonnepanelen, waarvan 250 voor de deelnemers aan dit project kunnen eindelijk hun energie kwijt, in totaal gelijk aan het verbruik van circa 40 huishoudens. Hiermee komt onze doelstelling, de gemeente Nieuwkoop verduurzamen, weer een stapje dichterbij. Op naar het volgende project, waar inmiddels al voor 200 panelen op is ingeschreven.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen