Eerste tranche De Watergeuzen succesvol afgerond.

De Watergeuzen

Met de eerste ronde van inschrijvingen op het project De Watergeuzen is inmiddels bijna € 600.000,- opgehaald. Dit is ruim 1/3 van het totaal benodigde bedrag voor de aankoop van de twee bestaande windmolens langs de A4 bij Zoeterwoude. De regiocoöperatie Rijnland Energie U.A., waarvan Gebiedscoöperatie Nieuwkoop U.A. één van de aangesloten lid-coöperaties is, voldoet daarmee aan de bepalingen in de aandeelhoudersovereenkomst voor volledige verwerving van het eigendom van beide windmolens.

Tweede ronde inschrijvingen.

Op 1 augustus start de tweede ronde van inschrijvingen. Deze loopt tot 31 december 2021. Inschrijven op dit project is mogelijk als lid van één van de bij Rijnland Energie aangesloten lokale coöperaties. Door mee te doen word je mede-eigenaar van duurzaam opgewekte energie, blijven de opbrengsten binnen de regio en krijg je een rendement van tenminste 3% op je inleg.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het project De Watergeuzen? Kijk dan op de website van Rijnland Energie: https://www.rijnlandenergiecooperatie.nl/watergeuzen/

Laatste nieuws

Meer nieuws
Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Tot en met 30 juni 2021 loopt de derde en laatste inschrijvingsronde voor de twee windmolens bij Zoeterwoude: de Watergeuzen.