Eerste tranche De Watergeuzen succesvol afgerond.

De Watergeuzen

Met de eerste ronde van inschrijvingen op het project De Watergeuzen is inmiddels bijna € 600.000,- opgehaald. Dit is ruim 1/3 van het totaal benodigde bedrag voor de aankoop van de twee bestaande windmolens langs de A4 bij Zoeterwoude. De regiocoöperatie Rijnland Energie U.A., waarvan Gebiedscoöperatie Nieuwkoop U.A. één van de aangesloten lid-coöperaties is, voldoet daarmee aan de bepalingen in de aandeelhoudersovereenkomst voor volledige verwerving van het eigendom van beide windmolens.

Tweede ronde inschrijvingen.

Op 1 augustus start de tweede ronde van inschrijvingen. Deze loopt tot 31 december 2021. Inschrijven op dit project is mogelijk als lid van één van de bij Rijnland Energie aangesloten lokale coöperaties. Door mee te doen word je mede-eigenaar van duurzaam opgewekte energie, blijven de opbrengsten binnen de regio en krijg je een rendement van tenminste 3% op je inleg.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het project De Watergeuzen? Kijk dan op de website van Rijnland Energie: https://www.rijnlandenergiecooperatie.nl/watergeuzen/

Laatste nieuws

Meer nieuws
Inschrijving projecten gesloten

Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 november is de inschrijving op de postcoderoosprojecten Transportweg 46 en Nijverheidsweg 5 afgesloten.

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijving op de twee nieuwe postcoderoosprojecten is geopend.

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

De voorbereidingen voor ons zevende en achtste project zijn in volle gang. Helaas is één project afgevallen, maar twee projecten met in totaal ruim 900 zonnepanelen lopen voorspoedig. Dit zijn de projecten Trenomat en Comforta.