Externe financiering postcoderoosprojecten

Voor de twee nieuwe postcoderoosprojecten: Nijverheidsweg 5 en Transportweg 46, is externe financiering aangevraagd. Bij het Realisatiefonds (een gezamenlijk initiatief van Energie Samen, Rabo, ASN, Triodos en SVN) is een aanvraag ingediend voor  een bedrag van € 206.000. Op basis van de aanvraag is een offerte verkregen met een rente van 2,5 % voor 13,5 jaar. Als de laatste formaliteiten vervuld zijn wordt het bedrag beschikbaar gesteld. Al eerder hebben we 1.050 obligaties van € 100,.- uitgegeven, die door 68 participanten allemaal afgenomen en betaald zijn.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Update lopende postcoderoosprojecten oktober 2022

Update lopende postcoderoosprojecten oktober 2022

In de laatste Nieuwsbrief van juli 2022 hebben we al melding gemaakt van een toenemend aantal gesprekken met ondernemers.

Algemene Ledenvergadering op woensdag 16 november

Algemene Ledenvergadering op woensdag 16 november

Op woensdag 16 november wordt de najaars-ledenvergadering gehouden. We hebben er ditmaal voor gekozen weer een locatie in Nieuwkoop zelf te reserveren.

Onderzoek naar slimme energiesystemen

Onderzoek naar slimme energiesystemen

Ons elektriciteitsnet is ontworpen voor centrale opwek en decentrale afname van energie. Het moet voor miljarden omgebouwd worden om decentrale opwek en toenemend elektriciteitsgebruik mogelijk te maken.