Feestelijke aftrap postcoderoos

Op 6 juli aanstaande, om 14.00 uur, wordt de aftrap van ons eerste postcoderoosproject gevierd. Dat zal gebeuren samen met de participanten die hebben ingeschreven op dit project, een aantal genodigden en andere belangstellenden en het bestuur van de Gebiedscoöperatie.

Wat is een postcoderoos?

De postcoderoos is een regeling voor mensen die wel duurzame energie op willen wekken met zonnepanelen maar die niet op het eigen dak kunnen of willen plaatsen. Bijvoorbeeld omdat u in een huurhuis woont, uw dak niet op het zuiden ligt of zonnepanelen op uw eigen dak gewoon niet mooi vindt. Als u inschrijft op een postcoderoos werkt u niet alleen mee aan een duurzame samenleving, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk.

Waar wordt het gehouden?

Wilt u meer weten over de postcoderoos? Of kennismaken met de bestuursleden van de Gebiedscoöperatie en weten wat wij nog meer doen naast het ontwikkelen van postcoderoosprojecten? U bent van harte welkom op zaterdag 6 juli, 14.00 uur aan de Noordenseweg 39 in Nieuwkoop. Ook zal de Duurzaamheidcentrale aanwezig zijn, de plaats waar u in één keer over verschillende duurzame onderwerpen zoals isolatie of warmtepompen informatie kunt krijgen.

De bijeenkomst vindt plaatst in de loods van de firma Kuijf tentenverhuur waar de 250 zonnepanelen van dit postcoderoosproject op het dak liggen.

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.