Feestelijke aftrap postcoderoos

Op 6 juli aanstaande, om 14.00 uur, wordt de aftrap van ons eerste postcoderoosproject gevierd. Dat zal gebeuren samen met de participanten die hebben ingeschreven op dit project, een aantal genodigden en andere belangstellenden en het bestuur van de Gebiedscoöperatie.

Wat is een postcoderoos?

De postcoderoos is een regeling voor mensen die wel duurzame energie op willen wekken met zonnepanelen maar die niet op het eigen dak kunnen of willen plaatsen. Bijvoorbeeld omdat u in een huurhuis woont, uw dak niet op het zuiden ligt of zonnepanelen op uw eigen dak gewoon niet mooi vindt. Als u inschrijft op een postcoderoos werkt u niet alleen mee aan een duurzame samenleving, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk.

Waar wordt het gehouden?

Wilt u meer weten over de postcoderoos? Of kennismaken met de bestuursleden van de Gebiedscoöperatie en weten wat wij nog meer doen naast het ontwikkelen van postcoderoosprojecten? U bent van harte welkom op zaterdag 6 juli, 14.00 uur aan de Noordenseweg 39 in Nieuwkoop. Ook zal de Duurzaamheidcentrale aanwezig zijn, de plaats waar u in één keer over verschillende duurzame onderwerpen zoals isolatie of warmtepompen informatie kunt krijgen.

De bijeenkomst vindt plaatst in de loods van de firma Kuijf tentenverhuur waar de 250 zonnepanelen van dit postcoderoosproject op het dak liggen.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen