Feestelijke opening projecten Trenomat en Comforta

Zaterdag 21 mei zijn 2 nieuwe postcoderoosprojecten  aan de Nijverheidsweg 5 en de  Transportweg 46 feestelijk geopend.

In aanwezigheid van wethouder Van Duin en deelnemers aan de postcoderoosprojecten, gaven vertegenwoordigers van de bedrijven Trenomat en Comforta een toelichting over hun bedrijf en hun betrokkenheid bij het postcoderoosproject. Ook werd de provinciale ondersteuning in de vorm van een algemene subsidie en een subsidie voor de dakvervanging van Trenomat (subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland) met dank gememoreerd..

Wethouder Van Duin benadrukte de positieve samenwerking tussen de Gebiedscoöperatie en de beide bedrijven en de wijze waarop de Gebiedscoöperatie zowel Comforta als  Trenomat heeft ontzorgd in de voorbereiding en uitvoering.

Tot slot sprak wethouder Van Duin zijn waardering uit over de inzet van de energiecoaches en ontvingen de aanwezige coaches een herkenbaar jack met daarop ons logo en op de rugzijde het woord Energiecoach.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Windmolens De Watergeuzen langs de A4 overgedragen

Windmolens De Watergeuzen langs de A4 overgedragen

Het is een groep van ruim 600 inwoners uit de omgeving gelukt om €1,65 miljoen bijeen te brengen om samen 2 windmolens te kopen.

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.