Feestelijke opening projecten Trenomat en Comforta

Zaterdag 21 mei zijn 2 nieuwe postcoderoosprojecten  aan de Nijverheidsweg 5 en de  Transportweg 46 feestelijk geopend.

In aanwezigheid van wethouder Van Duin en deelnemers aan de postcoderoosprojecten, gaven vertegenwoordigers van de bedrijven Trenomat en Comforta een toelichting over hun bedrijf en hun betrokkenheid bij het postcoderoosproject. Ook werd de provinciale ondersteuning in de vorm van een algemene subsidie en een subsidie voor de dakvervanging van Trenomat (subsidieregeling Zonnig Zuid-Holland) met dank gememoreerd..

Wethouder Van Duin benadrukte de positieve samenwerking tussen de Gebiedscoöperatie en de beide bedrijven en de wijze waarop de Gebiedscoöperatie zowel Comforta als  Trenomat heeft ontzorgd in de voorbereiding en uitvoering.

Tot slot sprak wethouder Van Duin zijn waardering uit over de inzet van de energiecoaches en ontvingen de aanwezige coaches een herkenbaar jack met daarop ons logo en op de rugzijde het woord Energiecoach.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen