GCN op braderieën in Nieuwkoop, Nieuwveen en Aardam

Alle aandacht was daarbij gericht op het promoten van onze energiecoaches. Gehuld in een aansprekende, speciaal voor hen ontworpen outfit en met behulp van een mooie flyer konden zij bezoekers van de weekmarkt uitnodigen om een adviesgesprek met een energiecoach te regelen. De energiecoach komt dan aan huis om samen met de bewoners te bespreken wat in hun situatie goede maatregelen zijn om energie te besparen, hun huis te verduurzamen en zo hun energierekening te verlagen. Op dit moment hebben 12 cursisten hun opleiding tot energiecoach volledig afgerond; nog eens 8 enthousiaste personen volgen de opleiding of starten daar binnenkort mee.

Op vrijdag 24 juni is  GCN ook met een stand aanwezig geweest bij het Dorpsstraatfeest in Nieuwveen, en op zaterdag 25 juni bij de Aardamse braderie in Ter Aar. Onze energiecoaches waren ook daar van de partij om inwoners te interesseren voor een huisbezoek van één van de energiecoaches. Zeker met de huidige energieprijzen is besparing op het verbruik extra interessant, nog los van de geo-politieke ontwikkelingen.  

Laatste nieuws

Meer nieuws
Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Tot en met 30 juni 2021 loopt de derde en laatste inschrijvingsronde voor de twee windmolens bij Zoeterwoude: de Watergeuzen.