GCN op braderieën in Nieuwkoop, Nieuwveen en Aardam

Alle aandacht was daarbij gericht op het promoten van onze energiecoaches. Gehuld in een aansprekende, speciaal voor hen ontworpen outfit en met behulp van een mooie flyer konden zij bezoekers van de weekmarkt uitnodigen om een adviesgesprek met een energiecoach te regelen. De energiecoach komt dan aan huis om samen met de bewoners te bespreken wat in hun situatie goede maatregelen zijn om energie te besparen, hun huis te verduurzamen en zo hun energierekening te verlagen. Op dit moment hebben 12 cursisten hun opleiding tot energiecoach volledig afgerond; nog eens 8 enthousiaste personen volgen de opleiding of starten daar binnenkort mee.

Op vrijdag 24 juni is  GCN ook met een stand aanwezig geweest bij het Dorpsstraatfeest in Nieuwveen, en op zaterdag 25 juni bij de Aardamse braderie in Ter Aar. Onze energiecoaches waren ook daar van de partij om inwoners te interesseren voor een huisbezoek van één van de energiecoaches. Zeker met de huidige energieprijzen is besparing op het verbruik extra interessant, nog los van de geo-politieke ontwikkelingen.  

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen