GCN op braderieën in Nieuwkoop, Nieuwveen en Aardam

Alle aandacht was daarbij gericht op het promoten van onze energiecoaches. Gehuld in een aansprekende, speciaal voor hen ontworpen outfit en met behulp van een mooie flyer konden zij bezoekers van de weekmarkt uitnodigen om een adviesgesprek met een energiecoach te regelen. De energiecoach komt dan aan huis om samen met de bewoners te bespreken wat in hun situatie goede maatregelen zijn om energie te besparen, hun huis te verduurzamen en zo hun energierekening te verlagen. Op dit moment hebben 12 cursisten hun opleiding tot energiecoach volledig afgerond; nog eens 8 enthousiaste personen volgen de opleiding of starten daar binnenkort mee.

Op vrijdag 24 juni is  GCN ook met een stand aanwezig geweest bij het Dorpsstraatfeest in Nieuwveen, en op zaterdag 25 juni bij de Aardamse braderie in Ter Aar. Onze energiecoaches waren ook daar van de partij om inwoners te interesseren voor een huisbezoek van één van de energiecoaches. Zeker met de huidige energieprijzen is besparing op het verbruik extra interessant, nog los van de geo-politieke ontwikkelingen.  

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.