GCN op Duurzaamheidsmarkt 14 mei

Onze Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) is komende zaterdag 14 mei met een stand aanwezig op de Duurzaamheidsmarkt op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Deze Duurzaamheidsmarkt is tegelijk met de zaterdagse weekmarkt. Diverse organisaties zoals het Duurzaam Bouwloket, het Repair Café en het TechniekHuis laten de diverse mogelijkheden voor verduurzaming van de leefomgeving zien. Zo zijn ook de energiecoaches van GCN aanwezig die u kunnen helpen bij de verduurzaming (besparing, isolatie, verwarming) van uw woning. Kom langs bij de stand van GCN en maak een afspraak met één van de energiecoaches voor een bezoek bij u thuis. Voor meer informatie over de Duurzaamheidsmarkt: https://www.duurzaam-nieuwkoop.nl/kom-naar-de-duurzaamheidsmarkt-op-14-mei-in-nieuwkoop

Laatste nieuws

Meer nieuws
Windmolens De Watergeuzen langs de A4 overgedragen

Windmolens De Watergeuzen langs de A4 overgedragen

Het is een groep van ruim 600 inwoners uit de omgeving gelukt om €1,65 miljoen bijeen te brengen om samen 2 windmolens te kopen.

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.