Greenchoice energiepartner voor eerste postcoderoosproject.

De 250 zonnepanelen van ons eerste postcoderoosproject gaan straks duurzame energie leveren. Die opgewekte energie moet de coöperatie terugleveren aan een energiemaatschappij. Na vergelijking van diverse aanbieders hebben we uiteindelijk gekozen voor Greenchoice als onze afnemer. Greenchoice is niet alleen een duurzaam energiebedrijf dat 100% groene energie levert maar is in 2018 ook als meest klantvriendelijk van alle energiebedrijven beoordeeld. Uit eigen ervaring kunnen we bevestigen dat Greenchoice snel en adequaat op vragen reageert. Speciaal voor de deelnemers aan het postcoderoosproject biedt Greenchoice bovendien extra voordelige tarieven. Zo profiteert u dus dubbel.

Daarnaast ontvangt de Gebiedscoöperatie een jaarlijkse vergoeding voor elk lid dat overstapt naar Greenchoice. Daarmee wordt het totale rendement van de postcoderoos verhoogd. Overstappen is overigens geen verplichting.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen