Informatieavond 14 oktober gaat niet door

De voor woensdagavond 14 oktober geplande informatieavond over de postcoderoosregeling gaat niet door! De toenemende verspreiding van het corona-virus en de daarmee samenhangende zwaardere beperkingen hebben ons bestuur doen besluiten om de informatieavond niet door te laten gaan. Degeen die zich al hebben aangemeld worden door ons persoonlijk geïnformeerd.

Op nader te bepalen tijdstippen zullen wij webinars houden waarvoor geïnteresseerden zich nu al kunnen aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl. Nadere berichtgeving over de webinars volgt nog. Ook is het nog steeds mogelijk in te schrijven op het vierde postcoderoosproject: Bedrijfsweg 19-21 te Nieuwkoop: https://gcnieuwkoop.nl/projecten/postcoderoos-aanmelden 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen