Informatieavond postcoderoos 14 oktober

Op woensdagavond 14 oktober houden wij, uiteraard coronaproof, een voorlichtingsavond over ons vierde postcoderoosproject in De Rank in Nieuwkoop. De inloop is om 19.30 uur, de aanvang om 20.00 uur. Wilt u weten wat de voordelen van deelname zijn? Hoe een postcoderoos financieel in elkaar steekt en hoe uw rendement van rond de 6% over de volledig looptijd van 15 jaar tot stand komt? Weten hoe onze andere postcoderozen presteren? Kom dan op 14 oktober naar De Rank in Nieuwkoop. We mogen echter een beperkt aantal mensen toelaten, dus als u wilt komen stuur dan een e-mail naar info@gcnieuwkoop.nl en vermeld daarin met hoeveel personen u naar de voorlichtingsavond wilt komen. We zien u graag op 14 oktober in de Rank op het Reghthuysplein te Nieuwkoop.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen