Informatieavond Postcoderoosregeling 19 augustus

Op  donderdag 19 augustus houdt GCN een openbare informatieavond over de nieuwe Postcoderoosregeling. Deelname aan deze regeling is nu voor iedereen mogelijk, en niet meer gekoppeld aan het eigen energieverbruik. Met de inleg van € 100,.- per zonnepaneel garandeert GCN gedurende 15 jaar een rente van 6,6% per jaar (effectief: 10%). En met meer zon-op-dak is er ook minder zon-op-land nodig.  Inmiddels heeft de Gebiedscoöperatie voor twee projecten een subsidietoekenning van het Rijk ontvangen. Tijdens de informatieavond geeft GCN uitleg over de regeling en de voorwaarden van deelname, en worden vragen beantwoord.  

De openbare informatieavond vindt plaats op donderdag 19 augustus om 20.00uur in De Rank, Reghthuysplein 19 te Nieuwkoop. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gcnieuwkoop.nl

Naast de informatieavond geeft de Gebiedscoöperatie ook regelmatig een presentatie via een webinar. Tijdens het webinar  krijgt u direct online antwoord op uw vragen. Om aan een webinar deel te  nemen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een dag voor het webinar de gegevens voor deelname. De volgende sessies zijn gepland op:

 donderdag 26 augustus om 20.00 uur

 donderdag 2 september  om 20.00 uur

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.