Informatieavond Postcoderoosregeling 19 augustus

Op  donderdag 19 augustus houdt GCN een openbare informatieavond over de nieuwe Postcoderoosregeling. Deelname aan deze regeling is nu voor iedereen mogelijk, en niet meer gekoppeld aan het eigen energieverbruik. Met de inleg van € 100,.- per zonnepaneel garandeert GCN gedurende 15 jaar een rente van 6,6% per jaar (effectief: 10%). En met meer zon-op-dak is er ook minder zon-op-land nodig.  Inmiddels heeft de Gebiedscoöperatie voor twee projecten een subsidietoekenning van het Rijk ontvangen. Tijdens de informatieavond geeft GCN uitleg over de regeling en de voorwaarden van deelname, en worden vragen beantwoord.  

De openbare informatieavond vindt plaats op donderdag 19 augustus om 20.00uur in De Rank, Reghthuysplein 19 te Nieuwkoop. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gcnieuwkoop.nl

Naast de informatieavond geeft de Gebiedscoöperatie ook regelmatig een presentatie via een webinar. Tijdens het webinar  krijgt u direct online antwoord op uw vragen. Om aan een webinar deel te  nemen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een dag voor het webinar de gegevens voor deelname. De volgende sessies zijn gepland op:

 donderdag 26 augustus om 20.00 uur

 donderdag 2 september  om 20.00 uur

Laatste nieuws

Meer nieuws
Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Tot en met 30 juni 2021 loopt de derde en laatste inschrijvingsronde voor de twee windmolens bij Zoeterwoude: de Watergeuzen.