Informatieavond Postcoderoosregeling 19 augustus

Op  donderdag 19 augustus houdt GCN een openbare informatieavond over de nieuwe Postcoderoosregeling. Deelname aan deze regeling is nu voor iedereen mogelijk, en niet meer gekoppeld aan het eigen energieverbruik. Met de inleg van € 100,.- per zonnepaneel garandeert GCN gedurende 15 jaar een rente van 6,6% per jaar (effectief: 10%). En met meer zon-op-dak is er ook minder zon-op-land nodig.  Inmiddels heeft de Gebiedscoöperatie voor twee projecten een subsidietoekenning van het Rijk ontvangen. Tijdens de informatieavond geeft GCN uitleg over de regeling en de voorwaarden van deelname, en worden vragen beantwoord.  

De openbare informatieavond vindt plaats op donderdag 19 augustus om 20.00uur in De Rank, Reghthuysplein 19 te Nieuwkoop. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gcnieuwkoop.nl

Naast de informatieavond geeft de Gebiedscoöperatie ook regelmatig een presentatie via een webinar. Tijdens het webinar  krijgt u direct online antwoord op uw vragen. Om aan een webinar deel te  nemen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een dag voor het webinar de gegevens voor deelname. De volgende sessies zijn gepland op:

 donderdag 26 augustus om 20.00 uur

 donderdag 2 september  om 20.00 uur

Laatste nieuws

Meer nieuws
Inschrijving projecten gesloten

Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 november is de inschrijving op de postcoderoosprojecten Transportweg 46 en Nijverheidsweg 5 afgesloten.

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijving op de twee nieuwe postcoderoosprojecten is geopend.

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

De voorbereidingen voor ons zevende en achtste project zijn in volle gang. Helaas is één project afgevallen, maar twee projecten met in totaal ruim 900 zonnepanelen lopen voorspoedig. Dit zijn de projecten Trenomat en Comforta.