Informatieavond Postcoderoosregeling 19 augustus

Op  donderdag 19 augustus houdt GCN een openbare informatieavond over de nieuwe Postcoderoosregeling. Deelname aan deze regeling is nu voor iedereen mogelijk, en niet meer gekoppeld aan het eigen energieverbruik. Met de inleg van € 100,.- per zonnepaneel garandeert GCN gedurende 15 jaar een rente van 6,6% per jaar (effectief: 10%). En met meer zon-op-dak is er ook minder zon-op-land nodig.  Inmiddels heeft de Gebiedscoöperatie voor twee projecten een subsidietoekenning van het Rijk ontvangen. Tijdens de informatieavond geeft GCN uitleg over de regeling en de voorwaarden van deelname, en worden vragen beantwoord.  

De openbare informatieavond vindt plaats op donderdag 19 augustus om 20.00uur in De Rank, Reghthuysplein 19 te Nieuwkoop. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@gcnieuwkoop.nl

Naast de informatieavond geeft de Gebiedscoöperatie ook regelmatig een presentatie via een webinar. Tijdens het webinar  krijgt u direct online antwoord op uw vragen. Om aan een webinar deel te  nemen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een dag voor het webinar de gegevens voor deelname. De volgende sessies zijn gepland op:

 donderdag 26 augustus om 20.00 uur

 donderdag 2 september  om 20.00 uur

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen