Infosessies Postcoderoosregeling

De komende 2 weken geeft de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop on-line informatie over de postcoderoosregeling via speciale Webinars. Met een presentatie over de postcoderoosregeling geven wij inzicht in de huidige regeling. Vragen kunnen on-line gesteld worden, en worden direct beantwoord. Om mee te kunnen doen moet je je aanmelden via: info@gcnieuwkoop onder opgave van de sessie waaraan je wil deelnemen. Na aanmelding ontvang je de gegevens voor deelname aan de sessie van jouw voorkeur. De sessies zijn op:

  • donderdag 29 oktober om 20.00 uur
  • donderdag 5 november om 20.00 uur
  • dinsdag 10 november om 20.00 uur

Inschrijving voor het 4e Postcoderoosproject aan de Bedrijfsweg 19-21 te Nieuwkoop kan via de website:GCNieuwkoop.nl/postcoderoos. Van de 394 zonnepanelen zijn er nu nog minder dan 200 beschikbaar.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen