Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Maandag 13 december 2021 is de inschrijving op de twee nieuwe postcoderoosprojecten opengesteld. Het betreft projecten onder de nieuwe subsidieregeling: SCE (Subsidieregeling Cooperatieve Energieopwekking). Voor zowel de Transportweg 46 als de Nijverheidsweg 5 is een positieve beschikking van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ontvangen; daarmee is voor 15 jaar subsidie op de opgewekte stroom gegarandeerd.

De inschrijvingstermijn loopt tot maandag 27 december, of sluit eerder zodra zich 75 deelnemers hebben ingeschreven. Voor alle informatie: zie onder Postcoderoos.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen