Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Maandag 13 december 2021 is de inschrijving op de twee nieuwe postcoderoosprojecten opengesteld. Het betreft projecten onder de nieuwe subsidieregeling: SCE (Subsidieregeling Cooperatieve Energieopwekking). Voor zowel de Transportweg 46 als de Nijverheidsweg 5 is een positieve beschikking van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ontvangen; daarmee is voor 15 jaar subsidie op de opgewekte stroom gegarandeerd.

De inschrijvingstermijn loopt tot maandag 27 december, of sluit eerder zodra zich 75 deelnemers hebben ingeschreven. Voor alle informatie: zie onder Postcoderoos.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Inschrijving projecten gesloten

Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 november is de inschrijving op de postcoderoosprojecten Transportweg 46 en Nijverheidsweg 5 afgesloten.

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

De voorbereidingen voor ons zevende en achtste project zijn in volle gang. Helaas is één project afgevallen, maar twee projecten met in totaal ruim 900 zonnepanelen lopen voorspoedig. Dit zijn de projecten Trenomat en Comforta.

Verlaging energiebelasting

Verlaging energiebelasting

Op 11 november is door de Tweede Kamer het Belastingplan 2022 vastgesteld. Vanwege de sterk gestegen energieprijzen is daarin een eenmalige extra verhoging van de vermindering energiebelasting opgenomen.