Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 december om 24.00 uur is de inschrijving voor de postcoderoosprojecten aan de Transportweg 46 en de Nijverheidsweg 5 afgesloten. Er hebben zich 69 participanten ingeschreven voor in totaal 1.503 obligaties/zonnepanelen. Met 1.050 te verdelen zonnepanelen zullen niet alle inschrijvingen volledig gehonoreerd kunnen worden. In de eerste week van januari 2022 zal de definitieve verdeling gemaakt worden.

Wie graag mee wil doen met onze toekomstige postcoderoosprojecten kan zich hiervoor al opgeven via het aanmeldformulier op de website onder: Postcoderoos. Wij zijn met diverse ondernemingen in gesprek over het gebruik van hun dak. Als u zich aanmeldt informeren wij u tenminste eens per kwartaal over de voortgang daarvan.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Windmolens De Watergeuzen langs de A4 overgedragen

Windmolens De Watergeuzen langs de A4 overgedragen

Het is een groep van ruim 600 inwoners uit de omgeving gelukt om €1,65 miljoen bijeen te brengen om samen 2 windmolens te kopen.

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.