Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 december om 24.00 uur is de inschrijving voor de postcoderoosprojecten aan de Transportweg 46 en de Nijverheidsweg 5 afgesloten. Er hebben zich 69 participanten ingeschreven voor in totaal 1.503 obligaties/zonnepanelen. Met 1.050 te verdelen zonnepanelen zullen niet alle inschrijvingen volledig gehonoreerd kunnen worden. In de eerste week van januari 2022 zal de definitieve verdeling gemaakt worden.

Wie graag mee wil doen met onze toekomstige postcoderoosprojecten kan zich hiervoor al opgeven via het aanmeldformulier op de website onder: Postcoderoos. Wij zijn met diverse ondernemingen in gesprek over het gebruik van hun dak. Als u zich aanmeldt informeren wij u tenminste eens per kwartaal over de voortgang daarvan.

Laatste nieuws

Meer nieuws
GCN op Duurzaamheidsmarkt 14 mei

GCN op Duurzaamheidsmarkt 14 mei

GCN staat zaterdag 14 mei met een stand op de Duurzaamheidsmarkt op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Ook zijn de energiecoaches aanwezig om advies te geven over de verduurzaming van woningen.

Besluitenlijst vijfde Algemene Ledenvergadering

Besluitenlijst vijfde Algemene Ledenvergadering

Tijdens de vijfde ALV van 20 april jl. (bezocht door 37 leden) zijn onder meer besluiten over de winstdeling 2021 genomen.

Externe financiering postcoderoosprojecten

Externe financiering postcoderoosprojecten

Voor de twee nieuwe postcoderoosprojecten: Nijverheidsweg 5 en Transportweg 46, is externe financiering aangevraagd.