Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 december om 24.00 uur is de inschrijving voor de postcoderoosprojecten aan de Transportweg 46 en de Nijverheidsweg 5 afgesloten. Er hebben zich 69 participanten ingeschreven voor in totaal 1.503 obligaties/zonnepanelen. Met 1.050 te verdelen zonnepanelen zullen niet alle inschrijvingen volledig gehonoreerd kunnen worden. In de eerste week van januari 2022 zal de definitieve verdeling gemaakt worden.

Wie graag mee wil doen met onze toekomstige postcoderoosprojecten kan zich hiervoor al opgeven via het aanmeldformulier op de website onder: Postcoderoos. Wij zijn met diverse ondernemingen in gesprek over het gebruik van hun dak. Als u zich aanmeldt informeren wij u tenminste eens per kwartaal over de voortgang daarvan.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijving op de twee nieuwe postcoderoosprojecten is geopend.

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

De voorbereidingen voor ons zevende en achtste project zijn in volle gang. Helaas is één project afgevallen, maar twee projecten met in totaal ruim 900 zonnepanelen lopen voorspoedig. Dit zijn de projecten Trenomat en Comforta.

Verlaging energiebelasting

Verlaging energiebelasting

Op 11 november is door de Tweede Kamer het Belastingplan 2022 vastgesteld. Vanwege de sterk gestegen energieprijzen is daarin een eenmalige extra verhoging van de vermindering energiebelasting opgenomen.