Inschrijving zesde postcoderoosproject verloopt succesvol

Op 22 maart jl. is de inschrijving voor ons zesde postcoderoosproject aan de Transportweg 24 gestart. Inmiddels zijn 367 van de 460 uit te geven participaties/zonnepanelen toegekend. Dat betekent dat er nog maar 93 zonnepanelen beschikbaar zijn.

Via onze website (www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos) kan ieder huishouden/ ondernemer in de gemeente Nieuwkoop met een kleinverbruikersinstallatie (max. 3x80A) zich nu inschrijven voor dit project van 460 zonnepanelen van 375 Wp. Door in dit project te participeren levert u niet alleen een bijdrage aan de overgang naar een duurzame energievoorziening, maar profiteert u ook van een aantrekkelijk rendement van ruim 6 % per jaar.

Webinars Postcoderoosregeling

In aanvulling op de eerdere webinars zijn voor volgende week en de week daarop nog 2 webinars ingepland. In die webinars geven wij on-line informatie over de postcoderoosregeling en het project aan de Transportweg 24.. U hoeft de deur niet uit om alles te weten te komen over dit zesde postcoderoosproject van GCN, de huidige postcoderoosregeling, hoe deze financieel in elkaar zit en hoe het zit met de teruggave energiebelasting. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen stellen die direct on-line beantwoord worden. Om mee te kunnen doen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl  onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u de gegevens voor deelname aan de sessie van uw voorkeur. De webinars zijn op:

  • Donderdag 15 april om 20.00 uur
  • Dinsdag 20 april om 20.00 uur

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.