Inschrijving zesde postcoderoosproject verloopt succesvol

Op 22 maart jl. is de inschrijving voor ons zesde postcoderoosproject aan de Transportweg 24 gestart. Inmiddels zijn 367 van de 460 uit te geven participaties/zonnepanelen toegekend. Dat betekent dat er nog maar 93 zonnepanelen beschikbaar zijn.

Via onze website (www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos) kan ieder huishouden/ ondernemer in de gemeente Nieuwkoop met een kleinverbruikersinstallatie (max. 3x80A) zich nu inschrijven voor dit project van 460 zonnepanelen van 375 Wp. Door in dit project te participeren levert u niet alleen een bijdrage aan de overgang naar een duurzame energievoorziening, maar profiteert u ook van een aantrekkelijk rendement van ruim 6 % per jaar.

Webinars Postcoderoosregeling

In aanvulling op de eerdere webinars zijn voor volgende week en de week daarop nog 2 webinars ingepland. In die webinars geven wij on-line informatie over de postcoderoosregeling en het project aan de Transportweg 24.. U hoeft de deur niet uit om alles te weten te komen over dit zesde postcoderoosproject van GCN, de huidige postcoderoosregeling, hoe deze financieel in elkaar zit en hoe het zit met de teruggave energiebelasting. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen stellen die direct on-line beantwoord worden. Om mee te kunnen doen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl  onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u de gegevens voor deelname aan de sessie van uw voorkeur. De webinars zijn op:

  • Donderdag 15 april om 20.00 uur
  • Dinsdag 20 april om 20.00 uur

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen