Kennisnetwerk energiecoaches

In samenwerking met de gemeente zorgt GCN ervoor dat geïnteresseerden worden opgeleid tot energiecoach. Energiecoaches zijn vrijwilligers die gratis inwoners helpen hun vragen te beantwoorden over energiebesparing, isolatie en verduurzaming van hun energievoorziening. Intussen hebben de eerste coaches hun certificaat behaald en binnenkort volgen er meer.

Met elkaar vormen de energiecoaches een zich ontwikkelend kennisnetwerk, waarin wordt geleerd van elkaars ervaringen en kennis wordt gedeeld over bestaande en nieuwe materialen, technieken en installaties.

Energiecoach worden?

Wie interesse heeft in het werk van energiecoach, kan contact opnemen met Jan Dirven, voorzitter@gcnieuwkoop.nl, of 06 22555032.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Tot en met 30 juni 2021 loopt de derde en laatste inschrijvingsronde voor de twee windmolens bij Zoeterwoude: de Watergeuzen.