Kennisnetwerk energiecoaches

In samenwerking met de gemeente zorgt GCN ervoor dat geïnteresseerden worden opgeleid tot energiecoach. Energiecoaches zijn vrijwilligers die gratis inwoners helpen hun vragen te beantwoorden over energiebesparing, isolatie en verduurzaming van hun energievoorziening. Intussen hebben de eerste coaches hun certificaat behaald en binnenkort volgen er meer.

Met elkaar vormen de energiecoaches een zich ontwikkelend kennisnetwerk, waarin wordt geleerd van elkaars ervaringen en kennis wordt gedeeld over bestaande en nieuwe materialen, technieken en installaties.

Energiecoach worden?

Wie interesse heeft in het werk van energiecoach, kan contact opnemen met Jan Dirven, voorzitter@gcnieuwkoop.nl, of 06 22555032.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen