Nieuwe communicatiemanager gezocht.

Binnen ons bestuur is Hans van den Berg verantwoordelijk voor communicatie. Maar wellicht had u het al gemerkt aan de frequentie van de berichten op Facebook, Hans heeft steeds minder tijd voor de Gebiedscoöperatie. We zoeken dus een nieuwe communicatieman of vrouw.

Hebt u een vlotte pen en zet u graag berichten op sociale media? Vindt u het leuk om bijeenkomsten te organiseren zoals de Algemene LedenVergadering (ALV), voorlichtingsavonden over postcoderoosprojecten of een feestelijk aftrap van een postcoderoosproject? Zet u met plezier een aansprekende nieuwsbrief in elkaar? Vindt u het leuk om contacten met de pers te onderhouden? en spreekt u minimaal drie keer per dag het woord Duurzaamheid uit? Dan zoeken we u. Wilt u zelf de communicatiefunctie binnen het bestuur oppakken, of kent u iemand die dit wel zou willen en kunnen, stuur dan een mailtje naar info@gcnieuwkoop.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen