Wie wil helpen de communicatie van Gebiedscoöperatie Nieuwkoop te verzorgen?

News

We zoeken één of meerpersonen voor de informatie- en communicatievoorziening.

U kent ons al van onze postcoderoosprojecten. Maar we werken aan veel meer dan dat zoals bijvoorbeeld: 

  • Adviseren over zowel minder als duurzaam gebruik van warmte en elektriciteit;
  • Duurzame mobiliteit door het realiseren van elektrische deelauto’s;
  • Verduurzaming van voedsel door verspilling tegen te gaan;
  • In samenwerking met ondernemers verkennen en realiseren van haalbare en betaalbare verduurzamingsmogelijkheden bij bedrijven en op bedrijventerreinen;
  • Samenwerken met de gemeente om alle inwoners, bedrijven en instellingen enthousiast te maken voor een duurzame toekomst en daar ook naar te handelen.

Bij het realiseren van deze activiteiten speelt communicatie een belangrijke rol: zowel intern met leden, als extern met inwoners, bedrijven, instellingen, gemeente en verschillende netwerken.

Wie zoeken we?

Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om regelmatig artikelen in de pers, op social media en op onze website te plaatsen. Daarnaast verzorg je de informatie voor ledenvergaderingen, informatiebijeenkomsten, nieuwsbrieven en heb je overleg met verschillende partijen waar we mee samenwerken, waaronder de Gemeente, de V.O.N. en onze toeleveranciers zoals de drukker en websitebouwer.

Gezien de verschillende deeltaken kunnen deze, afhankelijk van interesse, door verschillende personen worden uitgevoerd. Wij zoeken daarom meerdere personen die deze informatie- en communicatievoorziening willen verzorgen, waaronder iemand die als bestuurslid communicatie- en informatievoorziening in portefeuille wil nemen.

Vergoeding

Alle werkzaamheden voor de Gebiedscoöperatie geschieden op vrijwilligersbasis. Financieel kunnen we daarom niet veel voor je betekenen. Emotioneel daarentegen heb je door alles wat je doet voor de Gebiedscoöperatie de voldoening mee te werken aan een duurzame Nieuwkoopse samenleving. Als dat geen topbeloning is weten wij het ook niet meer.

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@gcnieuwkoop.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om nader kennis te maken.

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.