Wie wil helpen de communicatie van Gebiedscoöperatie Nieuwkoop te verzorgen?

News

We zoeken één of meerpersonen voor de informatie- en communicatievoorziening.

U kent ons al van onze postcoderoosprojecten. Maar we werken aan veel meer dan dat zoals bijvoorbeeld: 

  • Adviseren over zowel minder als duurzaam gebruik van warmte en elektriciteit;
  • Duurzame mobiliteit door het realiseren van elektrische deelauto’s;
  • Verduurzaming van voedsel door verspilling tegen te gaan;
  • In samenwerking met ondernemers verkennen en realiseren van haalbare en betaalbare verduurzamingsmogelijkheden bij bedrijven en op bedrijventerreinen;
  • Samenwerken met de gemeente om alle inwoners, bedrijven en instellingen enthousiast te maken voor een duurzame toekomst en daar ook naar te handelen.

Bij het realiseren van deze activiteiten speelt communicatie een belangrijke rol: zowel intern met leden, als extern met inwoners, bedrijven, instellingen, gemeente en verschillende netwerken.

Wie zoeken we?

Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om regelmatig artikelen in de pers, op social media en op onze website te plaatsen. Daarnaast verzorg je de informatie voor ledenvergaderingen, informatiebijeenkomsten, nieuwsbrieven en heb je overleg met verschillende partijen waar we mee samenwerken, waaronder de Gemeente, de V.O.N. en onze toeleveranciers zoals de drukker en websitebouwer.

Gezien de verschillende deeltaken kunnen deze, afhankelijk van interesse, door verschillende personen worden uitgevoerd. Wij zoeken daarom meerdere personen die deze informatie- en communicatievoorziening willen verzorgen, waaronder iemand die als bestuurslid communicatie- en informatievoorziening in portefeuille wil nemen.

Vergoeding

Alle werkzaamheden voor de Gebiedscoöperatie geschieden op vrijwilligersbasis. Financieel kunnen we daarom niet veel voor je betekenen. Emotioneel daarentegen heb je door alles wat je doet voor de Gebiedscoöperatie de voldoening mee te werken aan een duurzame Nieuwkoopse samenleving. Als dat geen topbeloning is weten wij het ook niet meer.

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@gcnieuwkoop.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om nader kennis te maken.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen