Schrijf u nu in voor de tweede tranche van De Watergeuzen.

Na de succesvol verlopen eerste tranche, die ruim € 660.000 opleverde, loopt nu de inschrijving voor de tweede tranche. In totaal moet er 1.600.000 euro opgehaald worden; samen met de eerste inschrijvingen voor de tweede tranche is nu 50% binnen. Sinds oktober 2021 zijn de twee windmolens (langs de A4 bij Zoeterwoude) in eigendom van Rijnland Energie. De aandelen van het windpark zijn via de notaris formeel overgedragen aan het bestuur van Rijnland Energie.

Mede-eigenaar worden?

U kunt mede-eigenaar worden door participaties (obligaties) te kopen. Dat kan vanaf € 250,.-; de maximale investering per tranche is € 20.000. Door mee te doen krijgt u zeggenschap over de windmolens en investeert u in lokale, duurzame windenergie. De coöperatie keert jaarlijks een rendement op uw inleg uit (het streven is tenminste 3 %). Tot 31 december kunt u nog inschrijven voor de tweede tranche. Nadere informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van Rijnland Energie:  https://www.rijnlandenergiecooperatie.nl/watergeuzen/

Laatste nieuws

Meer nieuws
Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

Update lopende postcoderoosprojecten juni 2022

We kijken terug op een succesvolle opening van onze laatste twee projecten: Nijverheidsweg 5 (Comforta) en Transportweg 46 (Trenomat).

Overstappen van energieleverancier

Overstappen van energieleverancier

Als u overstapt van energieleverancier is het dringende verzoek dat ook door te geven aan onze penningmeester via penningmeester@gcnieuwkoop.nl.

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Nieuwsbrief de Watergeuzen

Tot en met 30 juni 2021 loopt de derde en laatste inschrijvingsronde voor de twee windmolens bij Zoeterwoude: de Watergeuzen.