Schrijf u nu in voor de tweede tranche van De Watergeuzen.

Na de succesvol verlopen eerste tranche, die ruim € 660.000 opleverde, loopt nu de inschrijving voor de tweede tranche. In totaal moet er 1.600.000 euro opgehaald worden; samen met de eerste inschrijvingen voor de tweede tranche is nu 50% binnen. Sinds oktober 2021 zijn de twee windmolens (langs de A4 bij Zoeterwoude) in eigendom van Rijnland Energie. De aandelen van het windpark zijn via de notaris formeel overgedragen aan het bestuur van Rijnland Energie.

Mede-eigenaar worden?

U kunt mede-eigenaar worden door participaties (obligaties) te kopen. Dat kan vanaf € 250,.-; de maximale investering per tranche is € 20.000. Door mee te doen krijgt u zeggenschap over de windmolens en investeert u in lokale, duurzame windenergie. De coöperatie keert jaarlijks een rendement op uw inleg uit (het streven is tenminste 3 %). Tot 31 december kunt u nog inschrijven voor de tweede tranche. Nadere informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van Rijnland Energie:  https://www.rijnlandenergiecooperatie.nl/watergeuzen/

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.