Schrijf u nu in voor de tweede tranche van De Watergeuzen.

Na de succesvol verlopen eerste tranche, die ruim € 660.000 opleverde, loopt nu de inschrijving voor de tweede tranche. In totaal moet er 1.600.000 euro opgehaald worden; samen met de eerste inschrijvingen voor de tweede tranche is nu 50% binnen. Sinds oktober 2021 zijn de twee windmolens (langs de A4 bij Zoeterwoude) in eigendom van Rijnland Energie. De aandelen van het windpark zijn via de notaris formeel overgedragen aan het bestuur van Rijnland Energie.

Mede-eigenaar worden?

U kunt mede-eigenaar worden door participaties (obligaties) te kopen. Dat kan vanaf € 250,.-; de maximale investering per tranche is € 20.000. Door mee te doen krijgt u zeggenschap over de windmolens en investeert u in lokale, duurzame windenergie. De coöperatie keert jaarlijks een rendement op uw inleg uit (het streven is tenminste 3 %). Tot 31 december kunt u nog inschrijven voor de tweede tranche. Nadere informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van Rijnland Energie:  https://www.rijnlandenergiecooperatie.nl/watergeuzen/

Laatste nieuws

Meer nieuws
Inschrijving projecten gesloten

Inschrijving projecten gesloten

Maandag 27 november is de inschrijving op de postcoderoosprojecten Transportweg 46 en Nijverheidsweg 5 afgesloten.

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijven nieuwe postcoderoosprojecten

Inschrijving op de twee nieuwe postcoderoosprojecten is geopend.

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

Update nieuwe postcoderoosprojecten december 2021

De voorbereidingen voor ons zevende en achtste project zijn in volle gang. Helaas is één project afgevallen, maar twee projecten met in totaal ruim 900 zonnepanelen lopen voorspoedig. Dit zijn de projecten Trenomat en Comforta.