SolarEdge monitoring tool

Gisterenavond, woensdag 27 november, hebben we onze eerste Algemene Leden Vergadering, ALV, gehouden.  Daar is met een dertigtal enthousiaste leden onder meer gediscussieerd hoe we meer bekendheid kunnen geven aan het werk van de Gebiedscoöperatie en de postcoderozen. Daar zaten zeer goede ideeën bij waar we zeker mee aan de slag gaan.

In de presentatie zat ook de instructie hoe de monitoring tool van SolarEdge te installeren is op smartphone, tablet of laptop. Onderstaand kunt u de volledige presentatie zoals die gehouden is op de ALV downloaden, inclusief de informatie over de SolarEdge monitoring tool.

Download presentatie

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen