Uitstellen activiteiten.

Als gevolg van het corona-virus zijn de feestelijke openingen van onze recent gerealiseerde postcoderoosprojecten tot nader order uitgesteld. Het gaat daarbij om de Harsweg 17, de Bedrijfsweg 19-21 en daar is nu ook ’t Anker in Nieuwveen bijgekomen. Het bestuur zal dit oppakken zodra zulke activiteiten weer mogelijk zijn. Hopelijk kan dat nog voor de zomer 2021 gebeuren.

Ook projecten als elektrische deelauto’s en voedselverspilling liggen op dit moment stil als gevolg van de corona-virus maatregelen. Zodra de omstandigheden het toelaten zal de uitvoering van deze projecten voortgezet worden.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen