Voorlichting postcoderoos

Op maandagavond 25 november verzorgen wij een voorlichtingsavond over de postcoderoosregeling. Bij een postcoderoos plaatst de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand. Iedereen die in dezelfde of aangrenzende postcode woont kan inschrijven op een aantal van deze zonnepanelen. Gedurende 15 jaar, de looptijd van de postcoderoosregeling krijgt elke participant de energiebelasting van bijna 12 cent (voor 2019) per opgewekte kWh terugbetaaldWilt u weten hoe u met een beperkte investering een rendement van 7,5% over de looptijd van 15 jaar haalt? Hoe de verrekening van de energiebelasting en de opbrengst van de geleverde stroom verlopen? Wat het voordeel is van overstappen naar onze energiepartner voor de postcoderoos, in dit geval Greenchoice? En wat er gebeurt als u bij uw huidige energieleverancier blijft? Is deelnemen zinvol als u verhuisplannen heeft? En wat zijn de gevolgen van de kabinetsplannen voor zowel de salderingsregeling als de postcoderoosregeling? 

Op 25 november zullen de bestuursleden van de Gebiedscoöperatie aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. De avond begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. U bent van harte welkom in De Kapberg, Noordenseweg 23, 241 XW in Nieuwkoop. Dit is de verbouwde hooiberg achter op het terrein van De Zevensprong, waar ook de VVV Nieuwkoop zit.

Als u zich aanmeldt via info@gcnieuwkoop.nl dan weten wij voor hoeveel mensen we de koffie klaar kunnen zetten.

We zien u graag op 25 november

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.