Voorlichting postcoderoos

Op maandagavond 25 november verzorgen wij een voorlichtingsavond over de postcoderoosregeling. Bij een postcoderoos plaatst de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand. Iedereen die in dezelfde of aangrenzende postcode woont kan inschrijven op een aantal van deze zonnepanelen. Gedurende 15 jaar, de looptijd van de postcoderoosregeling krijgt elke participant de energiebelasting van bijna 12 cent (voor 2019) per opgewekte kWh terugbetaaldWilt u weten hoe u met een beperkte investering een rendement van 7,5% over de looptijd van 15 jaar haalt? Hoe de verrekening van de energiebelasting en de opbrengst van de geleverde stroom verlopen? Wat het voordeel is van overstappen naar onze energiepartner voor de postcoderoos, in dit geval Greenchoice? En wat er gebeurt als u bij uw huidige energieleverancier blijft? Is deelnemen zinvol als u verhuisplannen heeft? En wat zijn de gevolgen van de kabinetsplannen voor zowel de salderingsregeling als de postcoderoosregeling? 

Op 25 november zullen de bestuursleden van de Gebiedscoöperatie aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. De avond begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. U bent van harte welkom in De Kapberg, Noordenseweg 23, 241 XW in Nieuwkoop. Dit is de verbouwde hooiberg achter op het terrein van De Zevensprong, waar ook de VVV Nieuwkoop zit.

Als u zich aanmeldt via info@gcnieuwkoop.nl dan weten wij voor hoeveel mensen we de koffie klaar kunnen zetten.

We zien u graag op 25 november

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen