We staan op 11 mei op de Aardamse braderie.

Op 11 mei staan ook wij op de Aardamse braderie. Kom langs als u wilt weten hoe u met het opwekken van duurzame energie geld kunt besparen. Of hoe een postcoderoos nu precies werkt. Of wilt weten wat wij als Gebiedscoöperatie Nieuwkoop nog meer doen. Of……. Het maakt niet uit met welke vragen over verduurzaming u bij ons komt, we staan u graag te woord. En mocht u straks denken: ik wil mij direct inschrijven voor een van de volgende postcoderozen die de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop gaat opzetten dan kan dat ook. Zo kan een bezoekje aan de Aardamse braderie nog wel eens voordelig uitpakken. We zien u graag op 11 mei.

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen