Webinars / informatiesessies postcoderoosregeling

Binnenkort start de inschrijving voor het zesde postcoderoosproject van de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN). Als voorbereiding daarop verstrekt GCN de komende weken via webinars on-line informatie over de postcoderoosregeling. U hoeft de deur niet meer uit om alles te weten te komen over de huidige regeling, hoe deze financieel in elkaar zit, hoe het zit met de teruggave energiebelasting en alles wat u nog meer wilt weten. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen stellen die direct on-line beantwoord worden. Om mee te kunnen doen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl  onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u de gegevens voor deelname aan de sessie van uw voorkeur. De sessies zijn op:

  • Donderdag 4 maart om 19.00 uur
  • Dinsdag 9 maart om 20.00 uur
  • Dinsdag 16 maart om 20.00 uur
  • Dinsdag 23 maart om 20.00 uur

Wilt u zich alvast aanmelden als geïnteresseerde in het zesde Postcoderoosproject aan de Transportweg 24 te Nieuwkoop dan kan dit via de website van de Gebiedscoöperatie: www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos

Laatste nieuws

Meer nieuws
OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

OPROEP: Ondersteuning en uitbreiding bestuur GCN

Wil je helpen om onze inwoners en bedrijven te adviseren op het gebied van verduurzamen van je woning en bedrijf? Lees dan even verder……

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Update lopende postcoderoosprojecten april 2023

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we voor een tweede project de getekende dakovereenkomst van de ondernemer ontvangen.. Het gaat om 200 panelen á 415 Wp. Op 5 april ontvingen we de subsidiebeschikking voor de Transportweg 84.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Update onderzoek slimme gebiedsenergiesystemen Bovenland en aangrenzend glastuinbouwgebied.

Eerder hebben wij u bericht over het onderzoek naar een kansrijk energieconcept voor twee samenwerkende glastuinbouw-ondernemers.