Webinars / informatiesessies postcoderoosregeling

Binnenkort start de inschrijving voor het zesde postcoderoosproject van de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN). Als voorbereiding daarop verstrekt GCN de komende weken via webinars on-line informatie over de postcoderoosregeling. U hoeft de deur niet meer uit om alles te weten te komen over de huidige regeling, hoe deze financieel in elkaar zit, hoe het zit met de teruggave energiebelasting en alles wat u nog meer wilt weten. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen stellen die direct on-line beantwoord worden. Om mee te kunnen doen kunt u zich aanmelden via: info@gcnieuwkoop.nl  onder opgave van de sessie waaraan u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u de gegevens voor deelname aan de sessie van uw voorkeur. De sessies zijn op:

  • Donderdag 4 maart om 19.00 uur
  • Dinsdag 9 maart om 20.00 uur
  • Dinsdag 16 maart om 20.00 uur
  • Dinsdag 23 maart om 20.00 uur

Wilt u zich alvast aanmelden als geïnteresseerde in het zesde Postcoderoosproject aan de Transportweg 24 te Nieuwkoop dan kan dit via de website van de Gebiedscoöperatie: www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen