Wisselende opbrengsten projecten in 2021

De vijf postcoderoosprojecten, die geheel 2021 operationeel waren (Transportweg 24 is pas in juni gestart), laten wisselende opbrengsten zien. Zo hebben de Noordenseweg 39 en Harsweg ruim boven de norm gepresteerd, terwijl de opbrengst van de Transportweg 4 en de A.H. Kooistrastraat 29 juist iets onder de norm is uitgekomen. Voor de Bedrijfsweg 19-21 geldt dat de eerste zes maanden sprake was van begrenzing van het vermogen vanwege de kleinverbruikersaansluiting; pas in juni is de grootverbruikersaansluiting tot stand gebracht waarna het maximale vermogen van de installatie benut kon worden. In financiële zin is de lagere opbrengst in MWh ruimschoots gecompenseerd door de hogere vergoeding die met name in de tweede helft van 2021 per opgewekte kWh ontvangen is. 

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Infomarkt wonen en duurzaamheid op 1 april

Infomarkt wonen en duurzaamheid op 1 april

Op 1 april aanstaande is er de Landelijke open huizen dag NVM.

Training Energieboswachter gaat 12 april van start

Training Energieboswachter gaat 12 april van start

Wil je meer leren over de combinatie van zon- en windparken én natuur en biodiversiteit? Dan is de Training Energieboswachter wellicht wat voor jou!

Onderzoeksubsidie van € 35.000 voor De Olm

Onderzoeksubsidie van € 35.000 voor De Olm

De provincie Zuid-Holland heeft op 23 februari jl. een subsidie van € 35.000 toegekend voor een onderzoek naar slimme energiesystemen op bedrijventerrein De Olm.