Zesde postcoderoosproject bijna vol

Met 438 inschrijvingen voor de 460 uit te geven participaties/zonnepanelen is ons zesde postcoderoosproject aan de Transportweg 24 in Nieuwkoop bijna volldig volgeschreven. Wie nog wil meedoen zal snel moeten zijn! Inschrijven kan via onze website: www.gcnieuwkoop.nl/postcoderoos. Daar treft u de term sheet met alle gegevens van het project, en het inschrijfformulier. 

Voor geïnteresseerden geeft GCN deze en volgende week nog 2 webinars met een presentatie van het project. U kunt daar al uw vragen kwijt. Aanmelden voor de webinars doet u via een e-mail naar info@gcnieuwkoop.nl; geef in de e-mail uw voorkeur voor één van de twee data aan, en wij sturen u de link naar het webinar toe.

De webinars zijn op:

donderdag 29 april om 20.00 uur                                                                                                      -  maandag 3 mei om 20.00 uur

 

Laatste nieuws

Meer nieuws
Energietransitie de Olm

Energietransitie de Olm

De V.O.N is in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop ( GCN) bezig met de energietransitie op bedrijfsterrein de Olm.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN) zoekt enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een duurzame samenleving in onze gemeente.

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Energiecoach adviezen in 2022: van aarzelende start tot extra coaches

Met subsidie van het rijk en de gemeente kan de Gebiedscoöperatie Nieuwkoop vrijwilligers werven en hen een cursus tot gecertificeerd energiecoach laten volgen