Aanmelden adviesgesprek Energiecoach

Met dit formulier meldt u zich aan voor een adviesgesprek met een energiecoach van Gebiedscoöperatie Nieuwkoop (GCN). U kunt daarbij uw voorkeur opgeven voor een bezoek aan huis, of een on-line adviesgesprek. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op over het vervolg.

 

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Binnen 48 uur ontvangt u een bevestiging van het email-adres:
energiecoach@gcnieuwkoop.nl, met daarin de naam van de energiecoach die contact met u zal opnemen.
Ook ontvangt u een mail met een link naar ons rapportagesysteem Hoom. Daarin kunt u uw gegevens over energieverbruik, woonsituatie en uw woning invullen.
Mocht onze reactie te lang uitblijven, stuurt u dan een mail naar energiecoach@gcnieuwkoop.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum en tijd af te spreken voor het adviesgesprek.

Persoonsgegevens

Adres

Voorkeur

Met het opsturen van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website en voor het aanmaken van uw account in het Hoomdossier.

Het Hoomdossier

Er wordt een persoonlijk account voor u aangemaakt in het Hoomdossier door GCN. U krijgt hiervan een mail voor de bevestiging van uw account. Via die link stelt u ook het wachtwoord in. Mocht u de mail voor het Hoomdossier niet binnen 48 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met energiecoach@gcnieuwkoop.nl. Mocht u de mail wel ontvangen hebben, maar het wachtwoord blijkt niet (meer) te kloppen, dan kunt u via deze beschrijving het wachtwoord resetten. Hier vindt u de Privacyverklaring van Hoom.